MARTIJN MEIJER

Na jaren in de verzekeringsbranche werkzaam te zijn geweest, besloot ik in 2016 het roer om te gooien. Begin 2017 ben ik gestart als Hoofd Bedrijfsvoering bij BOEi. Een maatschappelijke onderneming met een passie voor het restaureren en herbestemmen van erfgoed. Naast het adviseren over en het herbestemmen van monumenten, heeft BOEi ook tal van monumentale panden in eigendom en beheer. Ongeveer tegelijkertijd met mijn indiensttreding bij BOEi ben ik begonnen met het beheren van een naar wonen herbestemd voormalig winkelpand waar in eerste instantie statushouders in gehuisvest zijn. In de jaren erna is het aantal panden in beheer gestaag gegroeid, waardoor het niet meer te combineren was met een fulltime baan. In 2019 heb ik er daarom voor gekozen om mij volledig op CMV Vastgoedbeheer te richten. Als onderdeel van de dienstverlening van CMV Vastgoedbeheer ondersteun ik - op freelance basis - echter nog steeds BOEi en diverse andere monumentenorganisaties op het gebied van bedrijfsvoering. Door de flexibele invulling hiervan is er voldoende ruimte voor het beheren van onze (groeiende) vastgoedportefeuille. Daarnaast doe ik het uiteraard allemaal niet alleen en werk ik veel samen met lokale (onderhouds)bedrijven.


ERVARING

2019 - huidig

Zelfstandig ondernemer, CMV Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer | Huurbeheer | VvE beheer

Administratief, financieel, technisch en commercieel beheer van vastgoed van bedrijven, particulieren en verenigingen van eigenaren.

 

Bedrijfsvoering | Bestuursondersteuning | P&O

Ondersteunen van diverse opdrachtgevers die zich inzetten voor het behoud en herbestemmen van cultureel erfgoed danwel zich inzetten voor interactie, kennisdeling over en beleving van monumenten  

 

2017 - 2019

Hoofd Bedrijfsvoering, BOEi

Verantwoordelijk voor een vloeiend verloop van alle (bestuurlijke) processen en zorg dragen voor personeels- en organisatiebeleid en de uitvoering daarvan. Leidinggevende van de afdeling Bedrijfsvoering en lid van het MT.

 

2013 - 2017

Deelprojectleider / Teamleider a.i. / Proces en Kwaliteit Consultant, Delta Lloyd

Mede verantwoordelijk voor de commerciële en technische conversie van de collectieve pensioenportefeuille van Ohra naar Delta Lloyd.

Interim leidinggevende van binnendienstteam bestaande uit relatiebeheerders en administratief medewerkers.

Verantwoordelijk voor kwaliteit van operationele processen en ondersteunen van proceseigenaren.

 

2010 - 2013

(Sr.) Account Coördinator, OHRA

Beheer zakelijke collectieve pensioenportefeuille 

 

2006 - 2010

Professional Pensioen & Leven, EIFFEL

Interim klussen c.q. projecten op detacheringsbasis voor diverse verzekeraars binnen het vakgebied leven & pensioen.

 


OPLEIDING

2001 - 2005 

HBO, Bedrijfseconomie

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

 

1994 - 2001

Atheneum

Marnix College Ede

 


CMV Vastgoedbeheer BV

Nieuwe Markt 3 A

3771 CB  BARNEVELD

info@cmvvastgoedbeheer.nl

+31(0)623016792